Hotel Bigarré Maastricht Centrum

Hotel Bigarré Maastricht Centrum is met haar historische ambiance gelegen in het centrum van de bourgondische stad Maastricht aan de oever van de Maas. Het hotel is op slechts 3 minuten loopafstand van het Vrijthof en de Markt en 5 minuten loopafstand van het Onze Lieve Vrouweplein. 

5% Discount

Door het invoeren van de onderstaande couponcode op de reserveringspagina krijgt u automatisch 5% korting op de dan geldende kamerprijzen. Vul deze couponcode in: Discount

Het hotel beschikt over een eigen parkeerterrein 25,00 p.d., of u kunt parkeren in de naastgelegen QPark parkeergarage voor €24,00 per dag. Alle kamers zijn uiterst comfortabel met o.a. een LCD TV en hebben allen een eigen badkamer.

U verblijft in aaneengeschakelde historische panden welke varieren van 17e eeuws Barok Rococo, 18e eeuws Lodewijk XVI en historische stijlen‚ tot en met moderne klassieke stijlen. U kunt de dag beginnen in de knusse ontbijtzaal met het luxe geserveerd ontbijt. Wij bieden gratis draadloos internet aan.

 

BOOK A ROOM

BOOK A ROOM
Beste prijs
Geen reserveringskosten

Bekijk de kamers

U kunt alle kamers met bijbehorende afbeeldingen via deze link bekijken. Bekijk via de link het gewenste historische pand, met bijbehorende bouwstijl en vervolgens de kamers via de foto's op de plattegronden. Het Hotel is compleet gerenoveerd in 2014 en biedt u alles wat een (toeristisch of zakelijk) verblijf meer dan compleet maakt.

CONTACT

Hotel Bigarré Maastricht Centrum
Van Hasseltkade 8
6211 CC Maastricht

T: +31 (0) 43 310 0310
M: info@bigarre.nl